2016-04-03 17:11:13
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ....5-0 ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ!
Σ' αγώνα της 28ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του Πανθρακικού και παρέμεινε πρώτος και αήττητος μετά από 24 αγώνες! 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα σε 24 αγώνες έχει να επιδείξει 22 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι στην 1η θέση έχοντας 6 βαθμούς περισσότερους από τον 2ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 26 αγώνες! 

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,«olympiacos.org»,οι Νέοι είχαν μεγάλα κέφια και το σκορ θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο εάν οι κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν μετατρέπονταν σε γκολ. Μόλις στο 9' ο Γιώργος Μανθάτης με φοβερή ατομική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά και σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) ενώ στο 31' πάλι ο διεθνής άσος με επέλαση από τα δεξιά και άπιαστο σουτ "έγραψε" το 2-0. 

Στο 42' ο Γιώργος Μανθάτης σεντράρει και ο Αντώνης Βατουσιάδης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά κάνει το 3-0 ενώ με την έναρξη του β' ημιχρόνου  στο 49' ο Φώτης Τσιλίκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πετυχαίνει το 4ο γκολ της ομάδας του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από 2' περνάει όποιον βρει στην άμυνα του Πανθρακικού αλλά το δυνατό του σουτ σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! 


Το 5-0 έρχεται στο 82' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον αρχηγό Μανώλη Σάλιακα ο Αντώνης Βατουσιάδης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή κερδίζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμα του ακόμη 6 παιχνίδια και μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος Super League K-20. Η ομάδα μας έχει έως το τέλος δυο εντός έδρας παιχνίδια με την Καλλονή και τον Ηρακλή και τέσσερα εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, τον Ηρακλή, την Skoda Ξάνθη και τον Πανιώνιο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Φουάσης, Χρήστου (62' Πανάγου), Ρέτσος (54' Λάμπρου), Λάτσι,  Μανθάτης (57' Χαντζάρας), Βρουσάι, Τσιλίκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος. Γκιντίδης, Μουζασβίλι, Καλαϊτζίδης, Σιδηρόπουλος (54' Τζατζανάς), Βέλη, Αχμέτ, Μίλκας, Κοσμίδης, Σαραντίδης (68' Φαρμάκης), Μιχαηλίδης. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ