2016-04-07 14:45:43
Φωτογραφία για Για τις διαγραφές μελών της ΕΣΗΕΑ...
Αγαπητό tromaktiko,

από τις "διαγραφές" μελών της ΕΣΗΕΑ βγαίνει το συμπέρασμα πως η αυτοκάθαρση είναι σαν την κοπριά!!

Όσο την ανακατεύεις τόσο περισσότερο βρωμάει. Και αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους δυστυχώς του βίου μας:πολιτική,οικονομία,κοινωνία, θεσμοί κλπ.Η αυτοκάθαρση που ευαγγελίζονται όσοι δεν θέλουν να καθαρίσει ποτέ το τοπίο είναι σαν να παρακαλείς τον ληστή που έχει πιαστεί στα πράσα να μην σε καταγγείλει, και αυτός να απειλεί τους δικαστές ότι θα τους βάλει φυλακή. Δηλαδή αν περιμένουμε στην Ελλαδίτσα μας να λειτουργήσει το σύστημα μόνο του τότε ζήτω που καήκαμε!!

Στη δεύτερη Παρουσία και βλέπουμε! Και μάλιστα έχουμε φτάσει στην ακραία μορφή παραλογισμού και αισχρότητας όπου οι βιαστές των συνειδήσεών μας, ζητούν και τα ρέστα από αυτούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν. Ξαφνικά βλέπουμε διαρροές επί διαρροών και κανένας δε λέει την αλήθεια. Απλά χρησιμοποιούνται στοιχεία κατά το συμφέρον του καθενός και ο πολύς κόσμος πρέπει να ταϊστεί κουτόχορτο και να πάει για ύπνο.


Όσο κάποιος είναι στα πράγματα όλα είναι καλά, και ο αντίπαλός του σκίζει τα ιμάτιά του γιατί ανακαλύπτει καθημερινά τον τροχό. Όταν έρθει όμως στη θέση του χαλίφη τότε ξεχνάει τι έκανε και έλεγε και πέφτει μετά μεγάλης προσήλωσης στο φαγοπότι που έχει μπροστά του. Οι μέχρι τότε ακόλουθοί του γίνονται τώρα πρόβατα που πρέπει να θυσιαστούν γιατί δεν χωρούν όλοι στο ίδιο τραπέζι. Και έτσι η ζωή συνεχίζεται με θύμα πάντα τον άνθρωπο! Αυτόν που ζει πάντα με την ελπίδα πως τα πράγματα θα φτιάξουν για όλο τον κόσμο και δε φέρεται εγωιστικά λές και ζει μόνος του στον πλανήτη.

Οι "μεγάλοι" αυτού του κόσμου θα πάψουν να θεωρούν εαυτούς σημαντικούς όταν όλοι οι υπόλοιποι τους γυρίσουν την πλάτη, γιατί τότε δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Όσο τους δίνουμε σημασία τόσο περισσότερο τους ανοίγει η όρεξη. Και αυτό δεν θα σταματήσει εαν εμείς δεν το κάνουμε πράξη!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ