2016-04-09 01:00:18
Φωτογραφία για Παραιτηθείτε μπας και αλλάξει απόφαση ο Κοντονής
Η θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο στο λαιμό του Γιώργου Γκιρτζίκη και της παρέας του. Οι αποφάσεις τους θα κρίνουν την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν πράγματι νοιάζονται για το ποδόσφαιρο και θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα που επιτάσσει το ηθικό του θέματος, θα παραιτηθούν για να αποσυμπιέσουν την κατάσταση. Ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που διωκόμενοι παραιτηθούν από τις θέσεις τους, θα αποσύρει την απόφαση για την διακοπή της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που θα αποτρέψει την ΦΙΦΑ να κάνει πράξη την απειλή της για αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Γκιρτζίκης και πολλά ακόμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ καθώς επίσης και οι Μποροβήλος – Καλογιάννης (πρόεδροι της Superleague και Football League αντίστοιχα), είναι ποινικά διωκόμενοι και δικαίως ο Υφυπουργός αθλητισμού ζητά τις προσωρινές παραιτήσεις τους μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή ή αθωότητα τους
. Η στάση του Κοντονή οδήγησε σε άσχημη θέση τους πρωταγωνιστές της πολύ δυσάρεστης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η επιμονή τους να μένουν σφιχτά αγκαλιασμένοι με τις καρέκλες τους, οδηγεί σε αδιέξοδο. Η αδιάλλακτη στάση τους, αποδεικνύει πόσο εξαρτημένοι είναι και πόσο αναγκαίο είναι να απαλλαχθεί άμεσα από την παρουσία τους, το ποδόσφαιρο. Το ίδιο ισχύει και για τους διωκόμενους διαιτητές. Η παραμονή των Γιάχου, Δημητρόπουλου, Σπάθα στους πίνακες διαιτητών αποτελεί σκάνδαλο που μόνο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, θα μπορούσε να υφίσταται, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου. Γιατί βολεύονται όλοι από την κατάσταση αυτή. Τα ψέματα τελειώνουν σε λίγες μέρες. Η προθεσμία εκπνέει και οι ευθύνες ενός πιθανού Grexit θα έχουν όνομα και επώνυμο. Δικαιολογημένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ και όλοι η παρέα που τον στηρίζει, κάθονται το τελευταίο διάστημα, σε αναμμένα κάρβουνα. Αντιλαμβάνονται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η εποχή τους τελειώνει, προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ