2016-04-10 11:53:13
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΝΕΝΑ... GREXIT! ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ... ΕΞΟΔΟ!
Σαφώς και ένα ενδεχόμενο grexit δεν θα είναι καλό για κανέναν, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν κάνει τα... κουμάντα τους και είναι πανέτοιμοι ν'αντιμετωπίσουν ακόμα και ένα τέτοιο ενδεχόμενο! 

Τώρα να μας πείτε, αν δε θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ποιος θα μπορούσε;  Έτσι ακριβώς είναι, άλλοι θα ψάχνουν να βρουν τρόπους... επιβίωσης και πως θα πάρουν πίσω αυτά που έχουν βάλει στις ομάδες τους. 

Στο λιμάνι οι  άνθρωποι της ομάδας καθημερινά έχουν αξιολογήσει την κατάσταση και συνεχίζουν να το κάνουν, ενώ ο  Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσει να επηρεαστεί αρνητικά η ομάδα, θα είναι ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της ακόμα και σε περίπτωση grexit.

Oι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη «Πάμε λοιπόν σε Grexit» ή «Kαι στις αλάνες, πάλι εμείς θα παίρνουμε πρωτάθλημα» είναι ενδεικτικές και σημαίνουν πάρα πολλά Αυτό λοιπόν που θα καταφέρουν όλοι αυτοί οι... κουτοπόνηροι με τον πόλεμο που κάνουν στον Ολυμπιακό, θα είναι να μην ξαναδούν πρωτάθλημα ούτε τα επόμενα... 30 χρόνια που αρχίζουν να μετράνε από του... χρόνου! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ