2016-04-17 23:00:23
Φωτογραφία για Τα Γιάννινα είναι έτοιμα για την Ευρώπη
Έκανε το καθήκον του ο ΠΑΣ. Η ομάδα του Πετράκη επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, κατέκτησε την έκτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και περιμένει να δει αν θα αδειοδοτηθεί τελικά ο Πανιώνιος για να δει αν θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ και του χρόνου αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Τσουκαλά μετά από σύγχυση στα καρέ του Ζαρόπουλου και διαγώνιο σουτ.

Χωρίς σκορ έληξε το τελευταίο παιχνίδι του Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι Κρητικοί έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ κακκό ματς. Με τα άλλα αποτελέσματα να μην βολεύουν - κυρίως τον Πλατανιά - κάποια από τις δύο ομάδες πήγαμε "σβηστά" προς το τέλος και το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Με 1-0 επικράτησε ο Ατρόμητος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πλέον στρέφει την προσοχή του στην μάχη του Κυπέλλου. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την χαλαρώτητα του Πανιωνίου. Με τον Στόιτσεφ στο 78΄ και μετά από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Χάρη σε αυτό το γκολ η ομάδα του Περιστερίου κατέκτησε τη νίκη και προετοιμάζεται με το ηθικό στα ύψη για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, μετά τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ