2016-05-20 12:56:30
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΛΑΜΙΑΣ!
Επίσκεψη στη Σχολή Λαμίας πραγματοποίησε την Τετάρτη κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελούμενο από τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη και κ. Φώτη Παπαπαναγή.

Τα στελέχη της Ακαδημίας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Σερπάνου με την οποία έχει ξεκινήσει συνεργασία τους τελευταίους μήνες σε επίπεδο Σχολών ο Ολυμπιακός και συνεχάρησαν τον επικεφαλής και τους προπονητές για την άριστη δουλειά.

Η Ακαδημία Σερπάνου έχει στις τάξεις της περισσότερα από 350 παιδιά τα οποία μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στη Σχολή τόσο ο κ. Μαυρογενίδης όσο και ο κ. Παπαπαναγής μίλησαν σ' όλα τα παιδιά και εν συνεχεία τα προπόνησαν με το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαυρογενίδης έδωσε και λάβαρο του Ολυμπιακού στον επικεφαλής της Σχολής κ. Σερπάνο και ζήτησε απ' όλα τα στελέχη και τα παιδιά της Σχολής να δουλέψουν σκληρά για να στελεχώσουν αύριο τ' αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας και γιατί όχι και την πρώτη ομάδα
. "Με μεγάλη ικανοποιήηση διαπιστώσαμε ότι το επίπεδο της Σχολής μας στην Λαμία είναι υψηλό. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτή την συνεργασία και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλά παιδιά που ξεχωρίζουν και να τα δοκιμάσουμε και στην Ακαδημία μας. Ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στις Σχολές και εμείς ως Ακαδημία είμαστε δίπλα και στηρίζουμε κάθε ενέργεια", είπε ο κ. Μαυρογενίδης.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Σερπάνος αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σημείωσε: "Μας τιμά η συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα και δουλεύει σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Βλέπουμε ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού κατακτά όλους τους τίτλους και βγάζει παιδιά για την πρώτη ομάδα. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τους κορυφαίους για ν' ανέβουμε επίπεδο".

Ο Διευθυντής των Σχολών του Ολυμπιακού κ. Νάνος τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που η Λαμία είναι μέλος του Δικτύου μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο της Σχολής και διαπιστώσουμε ότι ο κ. Σερπάνος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ως Ολυμπιακός είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την Σχολή για να ανέβει ακόμη ψηλότερα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ