2016-05-21 13:34:12
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΧΑΚΕΤ!
Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στη σειρά των τελικών της Α1 και ο Ντάνιελ Χάκετ μέσω του SDNA έστειλε το μήνυμα της ερυθρόλευκης... ανασύνταξης.

Αναλυτικά Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 έκανε το μπρέικ, καθώς «άλωσε» με 81-83 το ΣΕΦ και πλέον οι ερυθρόλευκοι καλούνται να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στον πρώτο «αιώνιο» αντάμωμα για την σειρά των τελικών, εμφανίστηκαν περισσότερο διαβασμένοι από ό,τι οι αντίπαλοί τους κι έφτασαν δίκαια στη νίκη.

«Είναι προφανές πως δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεν είχαμε ρυθμό και ο Παναθηναϊκός πήρε μία διαφορά που έφτασε ως τους 12 πόντους. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και δεν δείξαμε την προσοχή που έπρεπε σε κάποιες λεπτομέρειες. Προσωπικά νιώθω υπεύθυνος για κάποια plays», δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πώς η ομάδα του θα επιχειρήσει να αντιδράσει στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς την Κυριακή (22/5, 19:30).


O 29χρονος Αμερικανοϊταλός γκαρντ εξέφρασε την πίστη πως «όλοι μας πρέπει να δούμε καλά τι έγινε στο παιχνίδι, να το αναλύσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς».

Ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών καλείται να διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του, αλλά και να ανεβάσει την ψυχολογική του κατάσταση, ώστε να καταφέρει να δείξει το καλό του πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Θα προλάβει,όμως, να... γυρίσει διακόπτη; Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ξεκάθαρος. «Πρέπει. Δεν έχουμε άλλη επιλογή», τόνισε με νόημα.

Οσον αφορά αυτά που πρέπει οι Πειραιώτες να πράξουν στον δεύτερο τελικό, είπε: «Πρέπει να πολεμήσουμε. Προσπαθήσαμε και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν δείξαμε την πρέπουσα προσοχή στις λεπτομέρειες. Χάσαμε τον ρυθμό μας σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού και όλα αυτά, όπως προανέφερα, θα αναλυθούν»,

Τέλος, ο Ντάνιελ Χάκετ ανέφερε πως «χάσαμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά τώρα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να σηκώσουμε κεφάλι και να επικεντρωθούμε στον δεύτερο αγώνα. Η σειρά φυσικά δεν έχει τελειώσει, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ