2016-06-06 23:50:11
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟ!
Επίσκεψη στο Λέχαιο Κορινθίας πραγματοποίησε την Κυριακή μια ομάδα της Κεντρικής Σχολής Καραϊσκάκη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2007 και το 2008 μαζί με τον προπονητή τους κ. Γιάννη Βουγιουκλάκη ταξίδεψαν στην πόλη της Κορινθίας όπου ο Ολυμπιακός διατηρεί από το 2015 Σχολή Ποδοσφαίρου προκειμένου να δώσουν φιλικό παιχνίδια και φυσικά να διασκεδάσουν!

Ο επικεφαλής της Σχολής Λεχαίου κ. Δημήτρης Κριτσελάς είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα φιλοξενίας το οποίο εκτός το φιλικό παιχνίδι που είχε πολλά γκολ (5-4 υπέρ της Σχολής Λεχαίου) και θέαμα, περιελάμβανε μπάνιο στην θάλασσα, ξενάγηση στην περιοχή και γεύμα για τα παιδιά και τους γονείς της Σχολής Καραϊσκάκη.

Τέτοιες ενέργειες βοηθούν στην σύσφιξη σχέσεων των μελών του Δικτύου κάτι το οποίο ενθαρρύνει συνεχώς η Διεύθυνση Ακαδημίας.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής της Σχολής Καραϊσκάκη: Ταντελές Δημήτρης, Πατινιώτης Γιάννης, Παναγόπουλος Αλέξανδρος, Μέγρης Σπύρος, Μανέτας Άγγελος, Τζαφόλιας Σπύρος, Μελλισουργός Μιχαήλ Άγγελος, Λαμάι Αλέξανδρος, Κορφιάτης Βασίλης, Τσέκα Ντάνιελ, Γκαρούτσος Γιώργος, Μπέμπης Άγγελος, Γκιόκας Πάνος, Χειλαδάκης Παύλος, Μπαρές Γρηγόρης, Βάιος Κουτσόγιαννος.

Τα στελέχη της Σχολής Καραϊσκάκη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Κριτσελά για την άψογη φιλοξενία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ