2016-06-12 19:16:48
Φωτογραφία για Χάος από τα επεισόδια στο Euro - Δεκάδες τραυματίες, 2 σοβαρά [photos]
Τα άγρια επεισόδια σημάδεψαν ήδη το Euro 2016, με δεκάδες άτομα να έχουν τραυματιστεί και δύο Βρετανούς να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Μετά από «μάχες» μεταξύ οπαδών της Αγγλίας και της Ρωσίας, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων, τα βίαια επεισόδια συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, προκαλώντας χάος στη Μασσαλία. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, για να σταματήσει τις συγκρούσεις των οπαδών, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι διεκόπη και η λειτουργία του μετρό.

Ανάλογη όμως ήταν η κατάσταση και εντός του γηπέδου, με πληροφορίες του Guardian αναφέρουν ότι η UEFA σκοπεύει να κινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες για τα επεισόδια στο γήπεδο, με τη Ρωσία να κινδυνεύει με κυρώσεις.

Επιπλέον, υπήρξαν αναφορές για επιθέσεις σε βάρος οπαδών της Βόρειας Ιρλανδίας, από ντόπιους, στη Νίκαια, όπου η ομάδα της εν λόγω χώρας αντιμετωπίζει την Πολωνία, σήμερα.

Οι πληροφορίες από την έκταση των επεισοδίων είναι σοκαριστικές. Η αστυνομία χρειάστηκε να επαναφέρει έναν 51χρονο φίλαθλο, ο οποίος δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι, πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου, από αρκετούς Ρώσους, οι οποίοι τον άφησαν αναίσθητο. Σύμφωνα με μάρτυρες, που επικαλείται ο Guardian, του επιτέθηκαν και με ένα μικρό τσεκούρι, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί από το κεφάλι, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άσφαλτος και ασφάλεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άσφαλτος και ασφάλεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ