2016-06-13 22:47:13
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ... ΜΕΓΑΛΟΣ!
Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που έχουν κληθεί στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για το προολυμπιακό τουρνουά, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μπορεί να θεωρείται πλέον από τις... παλιοσειρές, με τόσους νεαρούς που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο γκαρντ του Θρύλου, παραχώρησε δηλώσεις, μιλώντας για την διοργάνωση που έρχεται, την παλιά αλλά και την νέα εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάντζαρης:

«Σίγουρα είναι μια ανανεωμένη Εθνική, νιώθω κι εγώ λίγο μεγάλος! Αυτό δείχνει ότι η Εθνική έχει μέλλον, παιδιά με ταλέντο και ενέργεια που μπορούν να την φέρουν στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι το τώρα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το ταλέντο και την εμπειρία των πιο παλιών, πιστεύω θα βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα, να πάμε στο Τορίνο να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε».

Επίσης τόνισε για την παρακαταθήκη που έχουν αφήσει τα προηγούμενα μέλη της ομάδας: «Αυτή η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί, να πηγαίνει στο βάθρο. Τα τελευταία χρόνια δεν το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα προσέφεραν. Άφησαν μια βαριά κληρονομιά στους επόμενους. Θέλουμε να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες».

Τέλος, υπογράμμισε για το φετινό ρόστερ: «Έχουμε παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα, αλτικά, γρήγορα, ψηλά. Αυτό το μπάσκετ θα μας ταιριάξει, είναι το στοιχείο που θα προσθέσει ο κόουτς για να μας οδηγήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ