2016-06-14 12:40:08
Φωτογραφία για Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη για παιδί μετά από δύο χρόνια σχέσης!
Το ότι έχει συζητήσει με το σύντροφό της το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, αποκαλύπτει Ελληνίδα τραγουδίστρια, δηλώνοντας έτοιμη ακόμα και να παρατήσει την καριέρα της αν χρειαστεί!

«Αν φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θα πάω μαζί του. Θα κάνω παιδί και την καριέρα μου θα την αφήσω για λίγο. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε την ίδια άποψη», λέει, στο περιοδικό «People», η Ελένη Χατζίδου, που φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν κρύβει ότι το τατουάζ με το γράμμα «Α» που έκανε πρόσφατα πίσω από το αυτί της, δεν είναι για τον αδερφό της, που ονομάζεται Αυγερινός, αλλά για το νεαρό ποδοσφαιριστή! «Ήταν μια έκπληξη για τον Άρη. Είχε γιορτή και του το έκανα σαν δώρο. Κάτι συναισθηματικό, γλυκό και μικρό», αναφέρει χαρακτηριστικά και, περιγράφοντας τον αγαπημένο της, καταλήγει: «ο Άρης είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, η χαρά της ζωής. Είναι αυθόρμητος, με προσέχει, μου φτιάχνει τη διάθεση, ξεφεύγω μαζί του. Ό,τι προβλήματα και να έχω, ξέρω πως θα με στηρίξει».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ