2016-06-14 13:22:45
Φωτογραφία για Τι είπε στην ανακρίτρια ο 14χρονος που σκότωσε τον φίλο του;
Επί δυόμιση ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο 14χρονος που σκότωσε με μαχαίρι το συμμαθητή του στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης. Ο 14χρονος επέμεινε στην αρχική του θέση πως είχαν συχνές διαφωνίες και καυγάδες με τον Τάσο. Σε φορτισμένο κλίμα περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Μάλιστα κάποια στιγμή ζήτησε μια μικρή διακοπή. Στην κατάθεσή του μίλησε ξανά για μπούλιγκ, έτσι δικαιολόγησε την ενέργειά του.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν τώρα για την τύχη του, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η βιαιότητα του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προηγήθηκε τον θανατηφόρων χτυπημάτων με μαχαίρι στο λαιμό μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο παιδιών, ενώ ο 14χρονος Τάσος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τον αυχένα, ενώ σύμφωνα με την ίδια έρευνα ο 14χρονος προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.

Στο χωριό, κανείς ακόμη δεν έχει συνέλθει από το πρωτοφανές περιστατικό. Το κλίμα είναι βαρύ. Λέγεται μάλιστα ότι οι συγγενείς του 14χρονου δράστη έχουν εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσουν σε άλλη περιοχή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ