2016-06-14 13:37:23
Φωτογραφία για ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΕΛΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ακόμη μία πρωτιά κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης, στην τελευταία του κούρσα, σε πισίνα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα ελεύθερο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στον Άλιμο.

Ο σπουδαίος Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλο το κοινό που βρέθηκε στο κολυμβητήριο, από συναθλητές του και χθες ήταν η σειρά του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, να στείλει κι εκείνος, μέσω των social media.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στo facebook: Ο χθεσινός τίτλος του Ολυμπιακού στην κολύμβηση, ήταν ξεχωριστός για όλους μας αφού αποχαιρετήσαμε όπως έπρεπε τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή και παγκόσμιο πρωταθλητή, Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος για τελευταία φόρα αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού ολοκληρώνοντας μια σπουδαία καριέρα στις πισίνες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή του Σπύρου τον κορυφαίο έλληνα προπονητή, τον συνεργάτη μου, αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝ, Νίκο Γέμελο. Εύχομαι το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο να κλείσει όπως πρέπει η καριέρα αυτού του σπουδαίου πρωταθλητή. Ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Τα καλύτερα είναι μπροστά!», ενώ ανάρτησε και την παρακάτω φωτογραφία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ