2016-06-14 21:38:12
Φωτογραφία για «ΚΟΛΛΗΣΕ» ΤΟΥ ΜΕΛΙ!
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Νικολό Μέλι, αλλά τόσο ο παίκτης, όσο και η Μπάμπεργκ, ζητούσαν αρκετά χρήματα και οι ερυθρόλευκοι απέσυραν την προσφορά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr".

Όπως είχαμε αναφέρει ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Νίκολο Μέλι, του Ιταλού φόργουορντ/σέντερ της Μπάμπεργκ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "4", όσο και στο "5".

Ο Νικολό Μέλι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην γερμανική ομάδα, για την απόκτηση του Ιταλού διεθνή. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ζήτησαν 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ ο παίκτης επιθυμούσε κασέ που φτάνει τις 800.000 ευρώ ετησίως. Τα χρήματα ήταν πολλά και οι ερυθρόλευκοι απέσυραν την προσφορά τους, συνεχίζοντας να ψάχνουν για "ψηλούς" ώστε να ενισχύσουν την φροντ-λάιν τους.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Euroleague, ο Νικολό Μέλι, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Μπάμπεργκ, είχε μέσο όρο 9.2 πόντους, με αξιόλογα ποσοστά ευστοχίας (47.5% δίποντα, 45.3% τρίποντα, 81.5% βολές), 6.5 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά παιχνίδι, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στο κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα, ήταν ο MVP της διοργάνωσης για τον μήνα Νοέμβρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ