2016-06-15 09:35:18
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ!»
Θέμα... χρόνου φαίνεται ότι είναι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού με δήλωσή του, ο νυν μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουι, τονίζει ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον... υποψήφιο επενδυτή, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, φυσικά, αλλά, ως γνωστόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή και ελληνικού Τύπου, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι δυο πλευρές αναζητούν νέο τεχνικό διευθυντή και προπονητή, κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί επίσης πολύ σύντομα.

Αναλυτικά η δήλωση του Φαουάζ Αλ Χασάουι:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας μας για την υπομονή τους σε αυτή την περίοδο η οποία καταλαβαίνω ότι μπορεί να τους προκαλεί σύγχυση με όλες τις αναφορές για τους πιθανούς επενδυτές και την αναζήτηση του νέου προπονητή.

Είναι σημαντικό όμως ο σύλλογος να κάνει τις όποιες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις ιδιωτικώς, ούτως ώστε έτσι να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Φόρεστ. Επίσης, καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι χρειάζονται διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει πρόοδος σε αυτά τα θέματα.


Αν και δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να δώσω συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη συμφωνία με το νέο επενδυτή, είμαι ωστόσο αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί πολύ σύντομα.

Επίσης, προχωράμε με γρήγορο ρυθμό και για την ανεύρεση του νέου προπονητή. Όπως είχα δηλώσει και το καλοκαίρι, αυτή η διαδικασία θα έπρεπε να σχεδιαστεί προσεκτικά και παρόλο που ίσως έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο από ότι θα θέλαμε όλοι, ελπίζω πως θα είμαστε σε θέση να κάνουμε σύντομα ανακοινώσεις. Επιπλέον, στο διάστημα αυτό προσπαθούμε να βρούμε και τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου. Έχουμε συζητήσει με πολλούς υποψηφίους και σύντομα θα έχουμε συμφωνία και για αυτή τη θέση.

Όλες οι ανακοινώσεις για τα παραπάνω θέματα θα γίνουν μέσα από επίσημα »κανάλια» της ομάδας, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Εν τω μεταξύ, συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή και διαβεβαιώνω τους φιλάθλους μας ότι όλοι εργαζόμαστε σκληρά πίσω από τα φώτα για το καλό του συλλόγου.

Ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξή σας,

Φαουάζ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ