2016-06-15 18:27:39
Φωτογραφία για Ήρθε και θα σας καταπλήξει! Δείτε το νέο μοντέλο της Apple
Μία νέα φήμη, ίσως λίγο αμφισβητήσιμη, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και θέλει την Apple να αντικαθιστά την χρωματική έκδοση Space Gray με τη νέα Deep Blue.

Σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara ένας από τους κινέζους προμηθευτές της Apple αποκάλυψε ότι η νέα σειρά συσκευών iPhone 7 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις χρωματικές εκδοχές: βασικό-ασημί, χρυσό, ροζ-χρυσό και… βαθύ μπλε.

Αν ισχύει το δημοσίευμα η Apple θα απαρνηθεί την χρωματική εκδοχή Space Gray η οποία είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση με το iPhone 5s, το 2013. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η έκδοση Silver (που διατηρείται) και η έκδοση Space Gray (που φέρεται να καταργείται) είναι πρακτικά παρόμοιες.

Πέρα από τις χρωματικές διαθέσεις της Apple, οι πρόσφατες φήμες και διαρροές θέλουν τη νέα σειρά συσκευών που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση των προγενέστερων μοντέλων.


Ακόμη, ενδέχεται να μην υπάρχει υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά, ο επεξεργαστής φέρεται να είναι ο νέος A10, ο αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να φτάνει έως και τα 256GB, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση, το iPhone 7 Plus, θα διαθέτει σύστημα κύριας κάμερας με διπλό φακό, μνήμη RAM 3GB και ίσως το νέο Smart Connector.

Μάλιστα, οι τελευταίες φήμες θέλουν την LG Innotek να αναλαμβάνει την προμήθεια του μεγαλύτερου μέρους αυτών των dual-lens modules για το iPhone 7 Plus, παίρνοντας έτσι τα ηνία από τη Sony, που υπήρξε κύριος προμηθευτής της Apple κατά τα προηγούμενα χρόνια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ