2016-06-16 07:56:16
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω παιδιά...
Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, αποκάλυψε η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη της, στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Η κ. Γεννηματά μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος στα τρία της παιδιά, ενώ οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει. Ακόμη αναφέρθηκε στην περιπέτεια της με τον καρκίνο καθώς και στο σημάδι που έχει στο πρόσωπο.

«Ένα χρόνο μετά τον πρώτο μου γάμο μου είπαν πως δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Μετά το πρώτο σοκ, είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό και πως εγώ θα γίνει μητέρα οπωσδήποτε. Μετά από 10 χρόνια προσπαθειών, ήρθε στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ο Γιώργος ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήμουν υπερνομάρχης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έτρεχα από το πρωί μέχρι το βράδυ με αποτέλεσμα να γεννηθεί πρόωρος. Αισθάνθηκα μεγάλες τύψεις, έλεγα ότι έφταιγα εγώ. Αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και τώρα τελειώνει το Δημοτικό», τόνισε.


Για την τρίτη της εγκυμοσύνη , εξομολογήθηκε πως πίστευε ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και απέκτησε την μικρότερη της κόρη Κατερίνα.

Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο ανέφερε: «Πέρασα δύσκολα με τον καρκίνο, αν και τα είχα περάσει με τους γονείς μου, είναι διαφορετικό να συμπαραστέκεσαι στους δικούς σου και διαφορετικό να το ζεις στον οργανισμό σου. Η μικρή μου ήταν μόλις δύο ετών. Είναι μεγάλη αγωνία για κάθε μητέρα να σκέφτεται αν θα καταφέρει να ζήσει για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Είπα όμως ότι ή θα σε πάρει από κάτω ή θα πεις τη ρουφάω της ζωή κι αν είναι να ζήσω δύο χρόνια, θα ζήσω όπως θέλω εγώ».

Για το σημάδι που έχει στο πρόσωπο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως το έχει από γεννησιμιού της και ποτέ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το αλλάξει με μια πλαστική.

Όσο για το τι τύπος γυναίκας είναι, ανέφερε: «Γυναίκα γατούλα δε νομίζω ότι είναι ο ορισμός για μένα. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη στην καθημερινότητά μου και όταν πιέζεσαι αυτό βγάζει ένταση. Κάποια στιγμή γυρίζω στο σπίτι και χρειάζομαι κι εγώ μια εκτόνωση, να βγάλω όλη αυτή την πίεση που έχω συγκεντρώσει μέσα μου. Άρα μόνο γατούλα δεν είμαι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ