2016-06-16 20:54:08
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΦΛΕΓΟΝΤΑ (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ!
Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για το θέμα με την τράπεζα Κρήτης, την αγορά των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από το Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τους Ρομπέρτο, Μασουακού και Καμπιάσο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε γενικότερες τοποθετήσεις που έκανε για τα... φλέγοντα θέματα που αφορούν την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, είπε:

Για το θέμα με την Τράπεζα Κρήτης: «Νομίζω ότι έχει απορροφηθεί από άλλη τράπεζα. Αν αναφέρεστε πάντως στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και χθες συγκεκριμένα, υπάρχει μία διαμάχη πάρα πολλών ετών δικαστική με την τράπεζα Κρήτης και όσους την εκπροσωπούν, με τον Ολυμπιακό και κάποιες ιστορίες παλαιότερες οι οποίες προφανέστατα δεν ήταν ευθύνη του Ολυμπιακού αλλά αυτών που τις δημιούργησαν ιστορικά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζεται και η διοίκηση Κόκκαλη έχουν πληρώσει οποιοδήποτε χρέος υπήρχε για τον Ολυμπιακό
. Υπάρχουν βεβαίως και κάποιες εκκρεμότητες όπως αυτή η οποία θα συνεχίζει να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, μέχρι να λύσει ο Άρειος Πάγος τι ακριβώς συμβαίνει. Επειδή όμως κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για σοκ και επειδή αυτή η λέξη είναι πολύ της μόδας τελευταία για οτιδήποτε συμβαίνει, είναι ένα μεγάλο ποσό τα 22 εκατ. ευρώ σε αυτή την εποχή σίγουρα. Θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει στο τιμόνι του τον κ. Μαρινάκη ο οποίος έχει βάλει στον Ολυμπιακό και στην ομάδα περισσότερο από 100 εκατ. ευρώ. Σας θυμίζω ότι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πληρώσει πάνω από 120 εκατ. ευρώ φόρους στο ελληνικό κράτος, οπότε δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου ακόμα και αν μετά από χρόνια όταν βγει αυτή η απόφαση να είναι κατά του Ολυμπιακού.

Να είστε σίγουροι πάντως, ότι ο κ. Μαρινάκης δεν πρόκειται να ρίξει τον Ολυμπιακό στην Γ’ εθνική για να γλιτώσει κάποιο χρέος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα η οποία είναι υπόδειγμα στην οικονομική της λειτουργία για αυτό άλλωστε, έχει ανταποκριθεί και στα αυστηρότερα κριτήρια του financial fair play εδώ και χρόνια. Τώρα αυτή η ιστορία του 1993 ιστορικά σας το λέω γιατί απασχολεί, πολλοί κάνουν σπέκουλα πάνω σε αυτή την ιστορία χωρίς να ξέρουν την υπόθεση, χωρίς να ξέρουν δηλαδή ότι το περίφημο ποσό που δεν πληρώθηκε που λένε κάποιοι και χαρίστηκε στον Ολυμπιακό, ήταν ένα Φ.ΠΑ. από μεταγραφές τα λεφτά των οποίων ποτέ δεν μπήκαν στα ταμεία του Ολυμπιακού. Πολλοί κάνουν σπέκουλα για τη μεταγραφή του Ντέταρι στην Μπολόνια τα οποία ποτέ δεν μπήκαν στα ταμεία του Ολυμπιακού. Απλά δεν γνωρίζουν τις ιστορίες και η δουλειά τους είναι συγκεκριμένη για να κάνουν αυτή τη διαδικασία για να θολώνουν τα νερά. Είναι μία ιστορία ξαναλέω του 1993 που προφανώς κάποιους τους διατηρεί σε δημοσιογραφική ετοιμότητα. Αν το λέμε δημοσιογραφία τώρα αυτό. Εν πάση περιπτώσει».

Για τη selfie με τον Σάββα Θεοδωρίδη τόνισε: «Έχει βγει σε κάποια στιγμή που ο κ. Θεοδωρίδης είχε μια επίσκεψη εκεί σε έναν δικό του άνθρωπο, συμβολαιογράφο και ήμουν και εγώ μαζί του και περπατήσαμε ευχάριστα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τη βγάλαμε. Η σέλφι που έβαλα εγώ ήταν απλά μια δήλωση ότι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε οικογένεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια, δεν θα το καταφέρουν και εν πάση περιπτώσει πρέπει και εσείς που είστε στα ΜΜΕ να προβληματιστείτε, άσχετα αν με το τι ομάδα είστε και ποιον υποστηρίζετε, να σκεφτείτε λίγο όλη μέρα τι λέτε στα τηλέφωνα. Και να σκεφτείτε τι θα γινόταν αν κάποια στιγμή τα βλέπατε αυτά στις τηλεοράσεις. Όλοι έχουμε πει πράγματα που δεν θα θέλαμε να ακουστούν, είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε επειδή ήμασταν συνεννοημένοι να τα πούμε, είτε για διάφορους λόγους. Σας διαβεβαιώ ότι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε κάτι παραπάνω από αγαπημένοι και για αυτό έβαλα και εγώ αυτή τη σέλφι, γιατί επρόκειτο για ένα πολύ ωραίο μεσημέρι το οποίο είχαμε περάσει και είχαμε πιει και έναν ωραίο καφέ».

Όσο για το θέμα του Εστέμπαν Καμπιάσο είπε ότι δεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πως θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το θέμα, ενώ για τον Ρομπέρτο τόνισε πως «η λαϊκή απαίτηση πρέπει να συμβαδίζει και με την απαίτηση και τα θέλω του ίδιου του Ρομπέρτο αρχικά. Θυμίζω ότι έχει μια οικογένεια, η οποία ζει στην Ισπανία και κάποια στιγμή ίσως γυρίσει εκεί, γιατί δεν μπορεί να ζει πλεόν μακριά από την οικογένειά του και αυτό είναι ανθρώπινο και όλοι θα το καταλάβουμε. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, να δούμε τι θα γίνει και θα ενημερώσουμε σχετικά.»

Από την άλλη, για το θέμα του Μασουακού είπε μεταξύ άλλων ότι: «Είναι πολιτική δική μας να μην δημοσιοποιούμε προτάσεις που απορρίπτουμε. Για να ξέρει ο κόσμος, έχουμε απορρίψει πολλές. Τον Γενάρη ξέρετε όλοι την πρόταση για τον Ιντέγε, η οποία απορρίφθηκε, πάνω από 15 εκατομμύρια».

Φυσικά, από την κουβέντα δεν έλειψε κι η τοποθέτησή του για την αγορά των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον κύριο Μαρινάκη: «Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες στην Ευρώπη που θέλουν ανθρώπους σαν τον κύριο Μαρινάκη, με τεράστια οικονομική επιφάνεια, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που έχουν το know how και που στην πιάτσα της ποδοσφαιρικής αγοράς, είτε των ατζέντηδων είτε τον παραγόντων του ποδοσφαίρου, θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους προέδρους ευρωπαϊκής ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, με τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα, το marketing του ποδοσφαίρου.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ