2016-06-16 20:56:09
Φωτογραφία για Τα άπαντα του Σαίξπηρ σε μία ώρα» από τη Νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου του Συλλόγου Πελοποννησίων
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου του Συλλόγου Πελοποννησίων η θεατρική παράσταση «Τα άπαντα του Σαίξπηρ σε μία ώρα» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ.Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Καμπέρη για την πρωτοβουλία του αυτή, που δίνει στα νέα παιδιά τη δυνατότητα να έχουν μία ενασχόληση η οποία τα απομακρύνει από τις φθορές της καθημερινότητας, τα εξελίσσει μορφωτικά και πολιτιστικά και τα ωθεί να αποκτήσουν γνώση και μόρφωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γιώργος Μαγιάτης, ο Πρόεδρος της Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλειος Κωστόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κ. Βίκυ Στεργίου και πλήθος κόσμου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ