2016-06-16 21:00:56
Φωτογραφία για Αλλάξανε οι κανόνες του κώδικα στο ios 10 και δυσκολεύει το jailbreak
Μετά την κυκλοφορία της beta στο ios 10 τα πράγματα φαίνονται να έχουν αλλάξει προς το χειρότερο σύμφωνα με τους προγραμματιστές από τον χώρο του jailbreak. . Πριν από λίγες ημερες ο γνωστός Ιταλός Luca Todesco ανάφερε στο twitter πως στο ios 10 παρά το ότι η Apple έχει αφήσει ανοικτό το σύστημα αρχείων για άγνωστο λόγο ωστόσο δεν λειτουργούν οι γνωστές μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν οι προγραμματιστές.

Ενδεικτικό είναι πως ο Ιταλός αναφέρει πως θα πρέπει να εργαστεί από την αρχή για να βρει κάτι καινούργιο για να αξιοποιηθεί η πρόσβαση στο λειτουργικό.

Αυτήν την  περίοδο η Apple εκτός από το ios 10 κυκλοφορεί ταυτόχρονα και μια δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3.3 που ο GasGauge έγραψε στο λογαριασμό του είμαι πολύ περήφανος που μετά από 3 ημερες κατάφερα να βρω ευπάθειες στο ios 9.3.3 όπου θα χρησιμοποιηθούν σε ένα επερχόμενο jailbreak που θα μπορεί να τρέχει και σε παλιότερες εκδόσεις.

Έτσι με τις μέχρι τώρα εξελίξεις ίσως δούμε ένα νέο εργαλείο μόνο αφού κυκλοφορήσει το τελικό ios 9.3.3 στις επόμενες ημερες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ