2016-06-17 03:38:06
Φωτογραφία για Ασφαλιστικές εταιρίες και Ιδιωτικές Κλινικές δημιουργούν το δικό τους ΕΣΥ
Ένα ιδιωτικό ΕΣΥ αναπτύσσεται τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών και των ιδιωτικών κλινικών, καθώς οι πρώτες δημιουργούν ολοκληρωμένα προγράμματα ασφαλιστικών καλύψεων για την υγεία και οι δεύτερες ανοίγουν συνεργασία όλο και με περισσότερες ασφαλιστικές.

Αν και μερικά χρόνια πριν οι συνεργασίες μεταξύ των ιδιωτικών κλινικών και των ασφαλιστικών εταιριών αποτελούσαν σημείο προστριβών και συνεχόμενων διαπραγματεύσεων, σήμερα αλλάζουν όλα στο τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας τόσο από την πλευρά των ασφαλιστικών όσο και των ιδιωτικών κλινικών και γενικά των ιδιωτικών παρόχων υγείας.

Αυτές οι αλλαγές είναι συνέπεια της οικονομικής κρίσης αλλά και της εξέλιξης των αναγκών σε καλύψεις υγείας που δημιουργεί η κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων.

Όσον αφορά τις ασφαλιστικές εταιρίες εδώ και τρία χρόνια έχουν αναπροσαρμόσει πλήρως τα προγράμματά τους στον κλάδο της ασφάλισης υγείας με ετήσια συμβόλαια και προσιτά πακέτα παροχών ασφαλιστικών καλύψεων υγείας, καθώς έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση και ο συγκεκριμένος κλάδος έχει αυξημένη παραγωγή, παρά την ύφεση και την μείωση στην παραγωγή των ασφαλιστικών εταιριών.


Στο κλάδο των ιδιωτικών κλινικών και γενικά των παρόχων υγείας ( ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα) η οικονομική κρίση, οι μεγάλες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ, σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του οργανισμού, επέβαλαν την στροφή προς την ιδιωτική ασφάλιση και αλλαγή των σχέσεων συνεργασίας μαζί της .

Ετσι, σήμερα οι δύο αυτοί κλάδοι ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικές κλινικές και πάροχοι υγείας βρήκαν την χρυσή τομή και προχωρούν σε συνεργασίες μεγάλου εύρους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ