2016-06-17 13:37:10
Φωτογραφία για 24 γάτες νεκρές από φόλες σε Παγκράτι και Άγιο Αρτέμιο στην Αθήνα μέσα σε μια εβδομάδα
Κάτοικοι του Παγκρατίου και του Αγίου Αρτέμιου του Δήμου Αθηναίων από την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουνίου μέχρι σήμερα έχουν καταμετρήσει ...24 πτώματα γατιών, που φρόντιζαν, κυρίως στις οδούς Φιλολάου, Δαμαγήτου και Αμεινίου. Οι φιλόζωοι όσα ζώα τα πρόλαβαν ζωντανά να σφαδάζουν από το δηλητήριο τα μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Μαρίας Ζάκκα και σε αυτό του Πέτρου Μήκου εντούτοις κανένα δεν επέζησε.

Σήμερα που ο κατάλογος με τα θύματα αυξήθηκε μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και από το Α.Τ. Παγκρατίου άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν επί τόπου και πήραν το πτώμα μιας γάτας, ώστε να γίνει εργαστηριακός έλεγχος για να εντοπιστεί το είδος του δηλητηρίου που χρησιμοποίησε ο άγνωστος δράστης.

Σε βιβλιοπωλεία Στις φωτογραφίες βλέπετε τις αφίσες που κόλλησαν στα καταστήματα τους μαγαζάτορες της περιοχής, οι οποίοι φρόντιζαν τα ζώα, για να διαμαρτυρηθούν για την θανάτωση των πλασμάτων από εκείνους που απλώς ενοχλούνται με την παρουσία των αδέσποτων και τα εξοντώνουν συστηματικά.


Σε καφέ...

Και αυτό το έγκλημα σε τόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας επιβεβαιώνει αυτό που εμείς πολύ καλά γνωρίζουμε. Οι φονιάδες των ζώων δεν ζουν μόνο στα απομακρυσμένα χωριά – όπως λανθασμένα νομίζουν κάποιοι – αλλά υπάρχουν παντού ακόμα στα πιο κεντρικά σημεία των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας. Γιατί το μίσος κυρίως για τα αδέσποτα ζώα κατακυριεύει πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό και η φόλες – που αποδεκατίζουν χιλιάδες είδη ζώων κάθε χρόνο στην Ελλάδα – είναι ο πιο συνηθισμένος και πιο επώδυνος τρόπος εξόντωσης τους.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν το είδος του δηλητηρίου που χρησιμοποιηθήκε...

Οι άνθρωποι, που επικοινώνησαν με το www.zoosos.gr για να καταγγείλουν το γεγονός, μας εξήγησαν ότι πιθανότατα ο δράστης ή οι δράστες έριξαν κομμάτια από σαλάμι και μπέικον στα οποία είχαν προσθέσει κάποια δηλητηριώδη λευκή σκόνη αλλά την απάντηση για το είδος της χημικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ