2016-06-17 13:38:28
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΕΙ ο 45χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του: Ήμουν θολωμένος, τη ζήλευα γιατί...
«Ημουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω» Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει τον φόνο της 48χρονης συζύγου του Γεωργίας Σακαρέλου ο 45χρονος Θεόδωρος Λυκουργιώτης, που στις 24 Μαΐου 2015 την είχε πνίξει με τα χέρια του μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους, στην περιοχή της Αγυιάς, όπως είχε γράψει τότε το tempo24.gr.

H δίκη του 45χρονου έγινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και κατάφερε να "σπάσει" τα ισόβια. Ο δράστης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, μιας και το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε επίσης ότι όταν τέλεσε την πράξη του, βρισκόταν σε βρασμό. Ο δράστης μετά τον φόνο είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του.

Τραγική φιγούρα, ο 14χρονος γιος της οικογένειας. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε μετά από σχετική άδεια που δόθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου.


Να υπενθυμίσουμε ότι το θύμα, που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε ανακοινώσει στον δράστη λίγες ώρες πριν από τον φόνο ότι ήθελε να χωρίσουν. Ο γιος τους εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι και όταν επέστρεψε, καλούσε τη μητέρα του στο κινητό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Κλήθηκε κλειδαράς στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην οδό Μειλίχου, από συγγενείς του θύματος, κι όταν άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.

Ο 45χρονος μετά τον φόνο, άφησε τη γυναίκα στο κρεβάτι και πήγε σε γειτονικό σούπερ-μάρκετ για να αγοράσει ξυραφάκια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.
ΠηγήΤ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ