2016-06-17 15:33:13
Φωτογραφία για Χώρισε η Ζοζεφίν με το γιο της Παππά & η απίστευτη αποκάλυψη για την ηθοποιό!
Αυτός και αν είναι χωρισμός και μάλιστα...

μπόμπα! Χώρισαν, σου λέει, η Ζοζεφίν με τον Δημήτρη Παππά, υιό της Χριστίνας! Και μπορει η νεαρή τραγουδίστρια μέσα από εβδομαδιαίο περιοδικό να μοιράζεται με τον κόσμο το λόγο που έφτασαν στον χωρισμό, ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται να δώσει μία άλλη διάσταση, σαφώς πιο... πικάντικη!

Η Ζοζεφίν, που φέτος την απολαμβάνουμε στο YFSF,  φωτογραφίζεται με τα αποκαλυπτικά μαγιό της για το Down Town, όπου μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι χώρισε με το νεαρό επιχειρηματία και γιο της Χριστίνας Παππά. Και ένα σοκ(ι) το παθαίνουμε, διότι το ζευγάρι έμοιαζε τα μάλα ερωτευμένο και απόλυτα ταιριαστό.

“Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσουμε είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω για το χωρισμό μου, απορώ πώς μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή είχε πια τελειώσει οριστικά”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια, χωρίς να κρύβει το παράπονο της για τον τρόπο που μαθεύτηκε.


Στο Πρωινό σχολίασαν τον χωρισμό, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρίχνε τη δική του "μπόμπα", ότι και καλά, η Παππά ήταν εκείνη που τα έφτιαξε στο ζεύγος κι εκείνη που τους τα... χάλασε!

«Το θέμα δεν είναι ο χωρισμός αλλά η πεθερά... Η πεθερά τους τα έφτιαξε, η πεθερά τους τα χάλασε... πιο θεαματικός χωρισμός δεν υπάρχει», είπε.

Μάλιστα, εξήγησαν ότι η Παππά είναι φίλη με πολλούς δημοσιογράφους και δεν αποκλείεται την είδηση του χωρισμού να την έδωσε εκείνη, σε κολλητό της, ο οποίος είναι διευθυντής γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού!

Πάντως, η Ζοζεφίν, πριν από μερικές μόνο ώρες δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία παρέα με το Δημήτρη, με φίλους και γνωστούς να συγχαίρουν το ζευγάρι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ