2016-06-18 15:10:11
Φωτογραφία για Αφαίρεσαν το στέμμα από βραβευμένη καλλιστείων επειδή έκανε ... [photos]
Η Ζάρα Χόλαντ στέφθηκε Μις Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Χθες της αφαίρεσαν το στέμμα. Ο λόγος; Το σεξ. Όταν κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης Βρετανίδας, σίγουρα η Ζάρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα τον έχανε πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη στέψη της.

Ωστόσο, μια στιγμή πάθους σε ένα ριάλιτι σόου ήταν αρκετή για να την εκθρονίσει. Το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει η Ζάρα λέγεται Love Island και προβάλλεται από το κανάλι ITV2. Η 20χρονη καλλονή έκανε σεξ με τον 24χρονο οικοδόμο συμπαίκτη της Άλεξ Μπόουεν.

Το βίντεο έγινε viral σε χρόνο μηδέν, αλλά και η αφορμή για να της αφαιρέσουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης το στέμμα, βάζοντας στη θέση της την πρώτη επιλαχούσα, Ντιόν Ρόμπερτσον.

Οπως ήταν φυσιολογικό, η Ζάρα είναι απογοητευμένη από αυτή την εξέλιξη και μάλιστα δήλωσε μετανιωμένη που ενέδωσε στο πάθος της στιγμής που της στοίχισε τον τίτλο ομορφιάς.

Οσο για τους διοργανωτές, ανακοίνωσαν ότι «μετά τις πρόσφατες πράξεις της στο σόου του ITV2, με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η Ζάρα Χόλαντ δεν κατέχει πλέον τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία. Μετά τις αντιδράσεις, δεν μπορούμε πλέον να παρουσιάζουμε τη Ζάρα ως θετικό πρότυπο. Η Ζάρα ως πρέσβειρα του τίτλου της Μις Μεγάλη Βρετανία δεν έδειξε την απαιτούμενη υπευθυνότητα», ανέφεραν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ