2016-06-18 18:10:09
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
O Γιάννης Σφαιρόπουλος σχεδιάζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και ο Μάικ Τζέιμς αρέσει πολύ στον προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας, γι'αυτό ακριβώς το λόγο και η διοίκηση έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της στον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τα δύο μεγάλα... μέτωπα του καλοκαιριού και πλέον κινείται για να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ του, με τον Μάικ Τζέιμς να αποτελεί μια από τις επιλογές του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Σπανούλη και την προσθήκη του Κεμ Μπιρτς, θέλουν να κάνουν ακόμα δύο σημαντικές κινήσεις για να ολοκληρώσουν ουσιαστικά το ρόστερ τους, ενώ πάντα στο μυαλό τους υπάρχει και η υπόθεση του τρίτου σέντερ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Αμερικανό γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από την Λαμποράλ, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή αγγίζει τις 600.000 δολάρια για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Οι πρωταθλητές αναμένουν να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ φυσικά εξετάζονται και άλλοι παίκτες από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Δείτε βίντεο του παίκτη:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Digital Clock Icon : Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Digital Clock Icon : Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ