2016-06-18 21:14:12
Φωτογραφία για ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά στον τμήμα του Ερασιτέχνη αφού πλέον... θα ισχύει η κάρτα μέλους και η κάρτα φιλάθλου.

Οι πρόεδροι του Μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστησαν στο συνέδριο της Θύρας 7, ωστόσο έστειλαν... την καλή είδηση επιβεβαιώνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος.

Οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδας ανακοίνωσαν πως από φέτος και στο μπάσκετ θα είναι αναγκαστική η κάρτα μέλους ή κάρτα φιλάθλου (ή και οι δύο). Σκοπός αυτής της απόφασης είναι φυσικά η οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη αφού όλα τα συγκεκριμένα έσοδα θα πάνε στο ταμείο του.

Είτε η κάρτα μέλους είτε η κάρτα φιλάθλου θα είναι υποχρεωτική και φυσικά θα ισχύει μόνο μία φορά το χρόνο (δε θα υπάρχει δηλαδή επιπλέον χρέωση σε κάθε εισιτήριο, αλλά μόνο μία φορά το χρόνο).

Από φέτος επίσης οποιαδήποτε από τις δύο κάρτες θα μπορεί ο κάτοχος να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα παιχνίδια όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (γυναικείο μπάσκετ, πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών, στίβο, κολύμβηση, κ.α).

Να θυμίσουμε πως και όλα τα έσοδα της φετινής φιέστας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, διατέθηκαν στον Ερασιτέχνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ