2012-05-15 14:59:11
Φωτογραφία για REUTERS: Κάτι παραπάνω από ένας... sexy Αλέξης o Τσίπρας
Το επίθετο sexy δεν χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει Έλληνες πολιτικούς, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο 37χρονος Τσίπρας κατάφερε να γίνει ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Ελλάδα και όταν κάθισε -χωρίς να φοράει γραβάτα- στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους μεσήλικες αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων, έγινε ξεκάθαρο ότι η πολιτική στην Ελλάδα αλλάζει.

Ο πρώην κομουνιστής που χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει λαξευτό πηγούνι, σκούρα μάτια και μαλλιά και σαγήνευσε τους πολίτες με την υπόσχεση ότι, θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά θα καταργήσει το μνημόνιο.

Για τους υποστηρικτές του, αποτελεί σύμφωνα με το Reuters έναν σωτήρα, τον μόνο ηγέτη ικανό να αναλάβει τη εξουσία από τους «ηλικιωμένους» που κατέστρεψαν το μέλλον της ελληνικής νεολαίας. Μάλιστα το ξένο πρακτορείο κάνει λόγο και για το σύνθημα «έλα Αλέξη, για μια Ελλάδα sexy», για να τονίσει την αγάπη της νεολαίας στον νεαρό πολιτικό.

Την ίδια ώρα, το Reuters αναφέρει ότι, στον τοίχο του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook μπορεί κανείς να δει τον θαυμασμό του γυναικείου φύλου στο πρόσωπό του. «Θα σε παντρευόμουν σε ένα λεπτό», του γράφει μια νεαρή οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον το δημοσίευμα επικαλούμενο ανθρώπους κοντά στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι, επιμένουν πως είναι κάτι παραπάνω από ένα «γλυκό πρόσωπο». Τον περιγράφουν ως τελειομανή και εκτιμούν ότι η άνοδο των ποσοστών του οφείλεται στην σκληρή του δουλειά.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφιάλτης για 50 επιβάτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφιάλτης για 50 επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ