2016-07-06 21:27:51
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΛΕΑΛΙ!
Ο Νικόλα Λεάλι βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης και θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει την Πέμπτη στον Ολυμπιακό με ετήσιο δανεισμό από την Γιουβέντους.

Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του και με ύψος 1.93 μέτρα ανήκει στην Γιουβέντους και θα κλείσει με μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό, όπως έχουμε αναφέρει. Ο Νικόλα Λεάλι αφίχθη στην χώρα μας πριν λίγη ώρα με πτήση από την Ιταλία.

Θα περάσει απόψε το πρώτο σκέλος των εξετάσεων και των μετρήσεων και αύριο Πέμπτη το δεύτερο για να υπογράψει στην συνέχεια και να ανακοινωθεί. Ο Λεάλι δεν υπολογιζόταν από τους Γιουβεντίνους για το ρόστερ της πρώτης ομάδας και για να πάρει ευκαιρίες (σ.σ. είναι ένας κίπερ στον οποίο ποντάρουν πολλά για το μέλλον) και τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε διάφορες ομάδες. Ο νεαρός πορτιέρε εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και αισιόδοξος πως και ευκαιρίες θα πάρει και θα μπορέσει να βοηθήσει τον πειραϊκό σύλλογο αλλά και να βοηθηθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ