2016-07-15 00:28:12
Φωτογραφία για ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η εξέλιξη με τον Οκάρο Γουάιτ δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν στο λιμάνι (δείτε λεπτομέρειες εδώ), αλλά στο λιμάνι εδώ και 2 μέρες είχαν αρχίσει να λαμβάνουν τα αρνητικά... μηνύματα και γι'αυτό το λόγο είχαν μία πρώτη επαφή με τον Κένι Γκάμπριελ -που απασχόλησε και παλαιότερα τον Ολυμπιακό-, και που πλέον είναι ελεύθερος από την Τουρκική Καρσίγιακα.

Ο 27χρονος Αμερικανός (2.03 μ.) στο φετινό πρωτάθλημα της ΤΒL μέτρησε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους στα περίπου 15:39 λεπτά που έπαιζε σε κάθε αγώνα (42% στα τρίποντα!), ενώ με την Καρσίγιακα στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας τη σεζόν 2014-15.

Φυσικά, στο λιμάνι πλέον δεν πρόκειται να βιαστούν, αλλά είναι δεδομένο ταυτόχρονα ότι δεν θα κάνουν το περσινό λάθος και θ'αποκτηθεί παίκτης στη συγκεκριμένη θέση.

Ήδη, η λίστα των υποψηφίων έχει αρχίσει να γεμίζει και κανείς δεν μπορεί ν'αποκλείσει κάποια άλλη λύση, πέρα απ'αυτή του Γκάμπριελ... Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά νωρίτερα, πριν ακόμα την αρνητική εξέλιξη με τον Γουάιτ, ότι ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει μεταγραφή-έκπληξη για τη συγκεκριμένη θέση (δείτε εδώ) Δείτε τον Γκάμπριελ στο βίντεο που ακολουθεί : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ