2016-07-17 20:56:08
Φωτογραφία για Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον ρίχνονται στη μάχη του Pokémon Go
Πανζουρλισμός σε όλο τον πλανήτη με την εφαρμογή του  Pokémon Go Το δημοφιλές παιχνίδι μπήκε και στις καμπάνιες των υποψηφίων για το Λευκό Οίκο.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ξεκίνησε μια μάχη Pokémon με τη Χίλαρι Κλίντον την Πέμπτη.Η Χίλαρι ανέφερε το Pokemon στην εκστρατεία της στο  Annandale, λέγοντας στο πλήθος, «Δεν ξέρω ποιος δημιούργησε το Pokemon Go, αλλά εγώ προσπαθώ να βρω πώς να θα έχουμε Pokemon Go ... στις κάλπες ."!Οι εκπρόσωποι της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ λάνσαραν ένα  βίντεο στο Facebook ΠΟΥ δείχνει ένα παιχνίδι με τη μακέτα του Pokemon Go που ονομάζεται "Crooked Hillary No», στην οποία ένας χρήστης προσπαθεί να πιάσει την Κλίντον.

Όπως αναφέρει το Cincinnati Enquirer τα στελέχη του επιτελείου της Κλίντον στο Οχάιο και οι εθελελοντές δημιούργησαν τα λεγόμενα Poketstops όπου είναι καταστήματα που οι παίκτες επισκέπτονται για να αποκτήσουν στοιχεία για το παιχνίδι. Αυτός είναι ένας τρόπος όπως λένε, για να βρουν ψηφοφόρους που δεν είναι μαζί της και είναι οπαδοί του Μπέρνι Σάντερς.

Ακόμα και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στο Μίσιγκαν  ενθαρρύνει τους παίκτες να πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα στην προεκλογική εκστρατεία ενώ προσπαθούν να πιάσουν Pokémon.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ