2016-08-02 10:44:07
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ DEAL ΜΕ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Απίστευτο deal από τη Μπαρτσελόνα, η οποία προχωράει σε μία εξαιρετική προσθήκη κάνοντας δικό της τον Άνταμ Χάνκα από τη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά εκτός από ρευστό, δίνει και... ποδοσφαιριστές!

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Άνταμ Χάνγκα από τη Λαμποράλ, με τον πρόεδρο των Βάσκων, Χοσεάν Κερεχέτα να έχει όμως... διπλό όφελος.

Εκτός άλλωστε από ρευστό στα ταμεία της ομάδας του, θα πάρει και έναν ή δύο δανεικούς... ποδοσφαιριστές για να αποδεσμεύσει τον 27χρονο Ούγγρο φόργουορντ που είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr" το συγκεκριμένο deal, εξηγείται ως εξής: Ο Κερεχέτα διαχειρίζεται παράλληλα την ποδοσφαιρική ομάδα της Βιτόρια, τη νεοφώτιστη στην Primera Division, Αλαβέζ όπου είναι μέτοχος και θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα!

Οσο για τον παίκτη που θα δώσουν οι «μπλαουγκράνα», όπως αναφέρεται στην ιβηρική, η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ Ντάγκλας που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε.

Από εκεί και πέρα ο Χάνγκα έρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη Λαμποράλ, μετρώντας 8,2 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,2 κοψίματα σε 27 παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ