2016-08-05 16:39:43
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ... ΛΙΜΑΝΙ (ΤΟΥ) Ο ΣΑΛΙΝΟ!
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό! Ο Λεάντρο Σαλίνο ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα (!) ενώ... παρελθόν θα αποτελέσει οριστικά για τους ερυθρόλευκους ο Φιγκέιρας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Λιμάνι. Μία από αυτές είναι και η... επιστροφή του Λεάντρο Σαλίνο στους ερυθρόλευκους! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος δεν είχε βρει ομάδα μετά το τέλος του συμβόλαιού του με τον Ολυμπιακό, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει... ξανά με τους πρωταθλητές Ελλάδος!

Αυτή είναι μία από τις πολλές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν και βέβαια θα επηρεάσει και την θέση του Φιγκέιρας ο οποίος μετά τις δύο απογοητευτικές του εμφανίσεις κόντρα στην Χάποελ μάλλον θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ο Ολυμπιακός θα έχει στο ρόστερ του ως δεξιά μπακ τους Ομάρ και Σαλίνο.

Μένει να δούμε φυσικά τι θα γίνει και με την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη και για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Ο Σαλίνο που έκανε διακοπές στη Βραζιλία, ανέβηκε στο πρώτο αεροπλάνο για Ευρώπη και αναμένεται στη χώρα μας αύριο Σάββατο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και υπάρχει ενδεχόμενο να τον δηλώσει ο Ολυμπιακός στη νέα λίστα της UEFA, η οποία θα κατατεθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Εν αναμονή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ