2016-08-08 11:11:10
Φωτογραφία για 4αρα ΓΙΑ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στα Χάνια Πηλίου η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 του Προμηθέα Λάρισας. Το φιλικό ήταν το πρώτο της χρονιάς για την ομάδα της Ακαδημίας και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεση του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα μας σημείωσε δυο γκολ στο πρώτο και δυο στο δεύτερο μέρος. Το 1-0 έκανε ο Οικονομίκος με πλασέ μετά από ασίστ του Τσιριγώτη και το 2-0 ο Τσερκώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και πέτυχε άλλα δυο γκολ. Το 3-0 ήρθε από πλασέ του Βοϊλη μετά από έξοχη συνεργασία με τον Σταυρόπουλο και το 4-0 από τον Παπαγεωργίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φιτόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε: «Είναι το πρώτο ματς παιχνίδι. Είδαμε πολλά πράγματα και απ’ όλα τα παιδιά. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε. Θα μιλήσει η δουλειά».

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Παπαγγελής, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Τσερκώνης, Νεοφυτίδης, Μπέκος, Ζιάκας, Οικονομίκος, Τσιριγώτης. Εν συνεχεία έπαιξαν και οι: Βεζύρης, Σφύρλας, Μποσκουϊδης, Παπαδόπουλος, Κακάμης, Γαλούπης, Φέκκας, Παπαγεωργίου, Φιτόπουλος, Βοϊλης, Σταυρόπουλος, Ντουμάνης, Μαρτίνης, Αντωνόπουλος, Κόνιαρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΟΣ οι flat οθόνες στα Galaxy S
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΟΣ οι flat οθόνες στα Galaxy S
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ