2016-08-10 11:58:13
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ
Ο Μπέντο δεν ανακοινώθηκε - όπως αναμενόταν - από τον Ολυμπιακό και τα... επίσημα πάνε για σήμερα.

Το... αγκάθι της υπόθεσης φάνηκε να είναι - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από Βραζιλία και Πορτογαλία - η Κρουζέϊρο, η προηγούμενη ομάδα του Μπέντο και αυτό γιατί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δείχνει να μην έχει λυθεί το ζήτημα της αποζημίωσής του από τους Βραζιλιάνους και ενώ γενικά υπήρχαν ακόμα ανοιχτά... θέματα, αν και είχε φύγει από εκεί τον Μάϊο. Ο Πάουλο Μπέντο πρέπει πρώτα να... ξεμπερδέψει οριστικά με τους Βραζιλιάνους για να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντως το deal είναι τελειωμένο και στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό. Απλώς η υπόθεση θα πάρει μία μικρή... παράταση και λογικά σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον Μπέντο και το team του.

Στη συνέχεια βέβαια θα γίνει και η σχετική παρουσίαση. Πρέπει πρώτα φυσικά να γνωστοποιηθεί επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά να γίνει η σχετική συνέντευξη Τύπου και βέβαια να αναλάβει και τυπικά ο Μπέντο για να κάνει και την πρώτη του προπόνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ