2016-09-08 19:09:37
Φωτογραφία για Η ΠΟΕΔΗΝ πάει ΔΕΘ
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus.com

Αυλαία κινητοποιήσεων για τη νέα σεζόν ανοίγει με αφορμή τη διοργάνωση της 81ηςΔιεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στην έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο συλλαλητήριο των συνδικάτων, ενώ ο πρωθυπουργός θα αποτιμά από το συνεδριακό χώρο το έργο της κυβέρνησης και θα εξαγγέλλει νέα μέτρα.

Μαζικό κάλεσμα στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 10/9απευθύνει η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία εν είδει προθέρμανσης, την Παρασκευή 9/9διοργανώνει «Πορεία Σωτηρίας του ΕΣΥ». Η πορεία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωίαπό το Ιπποκράτειο και θα περάσει από τα νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεώργιος Γεννηματάς και ‘Αγιος Δημήτριος, πριν καταλήξει στο Διοικητήριο (υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), διανύοντας συνολικά 6 χιλιόμετρα δρόμου.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προαναγγείλει επίσης τοπικές κινητοποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα κλιμακωθούν με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Σε ξεσηκωμό ενόψει της ΔΕΘ καλεί και η ΕΙΝΑΠ, η οποία καλεί τους γιατρούς και τις Ενώσεις μέλη της να δώσουν μαζικό μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, στις 9/9 στην Ομόνοια, στις7:00 το απόγευμα.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ