2016-09-22 12:56:37
Φωτογραφία για Η Samsung προτρέπει για την ανταλλαγή του Note 7
Με τον ρυθμό ανταλλαγής των Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ να μην είναι ο αναμενόμενος, η Samsung εντείνει τις προτροπές προς τους πελάτες της.

Σύμφωνα με το Verge, στις ΗΠΑ έχει γίνει η ανταλλαγή μόνο του 25% των Galaxy Note 7 με την προβληματική μπαταρία. Το ποσοστό αυτό ήταν στο 13% την περασμένη εβδομάδα, επομένως υπάρχει αύξηση στην κινητοποίηση του κοινού, αλλά η Samsung θέλει να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι κάτοχοι του ενδεχομένως επικίνδυνου Galaxy Note 7. Σύμφωνα με το CNet, η Samsung έχει ήδη αποστείλει 500.000 μονάδες σε διάφορα σημεία πώλησης για τους σκοπούς της αντικατάστασης των προβληματικών μονάδων.

Εκτός από αυτές τις κινήσεις, η Samsung θα προβεί και σε πιο επιθετική πολιτική ενημέρωσης, καθώς σχεδιάζει να στέλνει συνεχώς ένα μήνυμα υπενθύμισης στους κατόχους προβληματικών Galaxy Note 7 προκειμένου να το αντικαταστήσουν με μία νεότερη και ασφαλή μονάδα. Τα μηνύματα αυτά δεν θα σταματούν μέχρι να πάει ο καταναλωτής στο κατάλληλο σημείο αντικατάστασης της συσκευής του.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με το Sammobile, έχουν σημειωθεί περισσότερα από 70 περιστατικά έκρηξης ή φωτιάς σε Samsung Galaxy Note 7, λόγω της προβληματικής του μπαταρίας ενώ αυτό φόρτιζε. Το πρόγραμμα αντικατάστασης των ελαττωματικών συσκευών είναι σε ισχύ από τη Samsung, η οποία έχει ανακαλέσει όλες τις προβληματικές συσκευές.

http://www.pestaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ