2016-10-05 08:58:26
Φωτογραφία για Υπ.Υγείας: Θα καθαρίσουμε μέχρι τέλους το ΚΕΕΛΠΝΟ!
Τρίτη 4 Οκτώβριος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Health Report.gr

Προβληματισμός επικρατεί στο υπουργείο Υγείας μετά την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει τις υποχρεωτικές παραιτήσεις των πρώην μελών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παρότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαμηνύει ότι σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο προβληματισμός δε λείπει για τους χειρισμούςπου πρέπει να ακολουθηθούν.

Μάλιστα επειδή η απόφαση του ΣτΕ επισημαίνει ότι απομακρύνθηκαν τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς να έχουν την ευκαιρία να απολογηθούν, δεν αποκλείεται να ζητηθεί ακόμη και εκ των υστέρων να εκφράσουν τις θέσεις τους οι πρώην του ΚΕΕΛΠΝΟ ώστε να τηρηθεί το Σύνταγμα. Δείτε ΕΔΩ τι αποφάσισε το ΣτΕ που ακυρώνει τις υποχρεωτικές παραιτήσεις του τέως προέδρου Αθ.Γιαννόπουλου, του Αντιπροέδρου και ενός μέλους: «Ανατροπή στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Άκυρες οι αναγκαστικές παραιτήσεις Γιαννόπουλου και 2 μελών του ΔΣ με απόφαση του ΣτΕ!»


Γι αυτό άλλωστε κύκλοι του υπουργείου Υγείας τόνιζαν ότι εάν οι τεχνικοί λόγοι που διέρρευσαν σε ΜΜΕ ως σκεπτικό της απόφασης ισχύουν, τότε το Υπουργείο θα κάνει όλα όσα πρέπει προκειμένου να παραμείνει σταθερό στην απόφασή του.

Γεγονός που σημαίνει βέβαια ότι δε θα αλλάξει η σημερινή ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και οι αλλαγές που προωθούνται για τη λειτουργία του φορέα θα συνεχιστούν κανονικά. Δείτε ΕΔΩ τι σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία του: «Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες»

Στο μεταξύ όμως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για τα παλαιότερα χρόνια του ΚΕΕΛΠΝΟ όπου γινόταν όπως φαίνεται πάρτι με τα κονδύλια για τις διαφημίσεις.

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι σύντομα θα είναι έτοιμο νέο πόρισμα έπειτα από έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο θα αποκαλύπτει που πήγαν μεγάλα κονδύλια που μοιράστηκαν αλλά και τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας του φορέας.

Πάντως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαμηνύει μέσω κύκλων ότι είναι αποφασισμένη να καθαρίσει μέχρι τέλους το «απόστημα» του ΚΕΕΛΠΝΟ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Μαξίμου ο Πολάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Μαξίμου ο Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ