2016-11-04 21:18:07
Φωτογραφία για Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθαρίζει: Δεν θα παρουσιάζω εγώ το ...
Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για την παρουσίαση του δημοφιλούς reality show, Survivor. Τα δικαιώματά του φαίνεται πως καταλήγουν στο ΣΚΑΪ, από τη συχνότητα του οποίου και θα δούμε την εκπομπή.

Σε ότι αφορά τα ονόματα της παρουσίασης, έχουν ήδη ακουστεί πολλά. Αρχικά ήταν αυτό του Γιώργου Μαυρίδη, το οποίο δεν συνεχίστηκε.

Χτες όμως ήρθε στο φως η πληροφορία, πως ο «έτερος Καππαδόκης» του World Party, ο Σάκης Τανιμανίδης, θα είναι στο τιμόνι του show.

«Δεν θα παρουσιάζω εγώ το Survivor», δηλώνει κατηγορηματικά στη Freddo ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής ήταν κάθετος και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την εκπομπή. Μάλιστα, όταν άκουσε την ερώτηση της Ανθής Βούλγαρη μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Έλα τώρα, ποιος είναι; Μαρία, εσύ μου κάνεις πλάκα; Εγώ άκουγα πως θα το παρουσιάσει ο κολλητός μου, ο Γιώργος Μαυρίδης, τελικά δεν ισχύει; Εγώ πώς προέκυψα; Όχι, δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο project. Πρώτη φορά ακούω πως είμαι υποψήφιος παρουσιαστής».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ