2016-11-05 22:44:15
Φωτογραφία για Τέσσερις συλλήψεις στο Βόλο για διαρρήξεις και κλοπές
Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 33χρονος, διότι εισήλθε, προσποιούμενος τον πελάτη, σε κατάστημα πώλησης ψιλικών και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε, από 32χρονη υπάλληλο, το κινητό της τηλέφωνο.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 29χρονη , διότι προχθές το βράδυ αφαίρεσε από σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 48χρονου, το χρηματικό ποσό των (770) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο άτομα, ηλικίας 16 και 37 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές διέρρηξαν κατάστημα – ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας 34χρονου και αφαίρεσαν μία τηλεόραση. Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο 16χρονος την (27-10-2016) το βράδυ στο Βόλο, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 40χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμους δικαιούχους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ