2016-11-22 23:44:15
Φωτογραφία για Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ Χρηστίδης: Για εμάς μέτωπα λογικής δεν υπάρχουν - Η κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας
ΗΧΗΤΙΚΟ: "Δε νιώθεις κανείς από εμάς την ανάγκη να πει τί είναι το "μέτωπο λογικής", αυτό πρέπει να το εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης" Απάντηση στα περί "μετώπου λογικής", στον απόηχο των δηλώσεων Μητσοτάκης, έδωσε o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στον Αντώνη Κουμιώτη.

"Δε νιώθεις κανείς από εμάς την ανάγκη να πει τί είναι το "μέτωπο λογικής", αυτό πρέπει να το εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, αν θέλει να μιλήσει με βάση την λογική, πρέπει να μας πει ποιές είναι οι ευθύνες του κόμματός του τα τελευταία 30 χρόνια και ειδικά την περίοδο διακυβέρνησης 2004 - 2009", τόνισε ο κ. Χρηστίδης και συνέχισε:

"Πρέπει να μας πει έστω και μία μεταρρύθμιση την οποία έκανε, για να βγαίνει να λέει σήμερα ότι είναι μεταρρυθμιστής. Και προφανώς πρέπει να μας πει και ο ίδιος, κάνοντας αυτή την περίφημη αξιολόγηση του κόμματός του, αν ο ανασχηματισμός και η παράδοση - παραλαβή, την οποία έκαναν στελέχη της ΝΔ μεταξύ τους, είναι κάτι το οποίο παραπέμπει σε μία σύγχρονη κεντροδεξιά, έτσι όπως για παράδειγμα την φαντάζεται ο κ. Μητσοτάκης.


Είναι μακρυά από εμάς όλα αυτά. Για εμάς μέτωπα λογικής δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μέτωπα με τα προβλήματα του κόσμου, μέτωπα με τα προβλήματα των Ελλήνων, μέτωπα με όσους εμμονικά ζητούν από την χώρα και τους Έλληνες πολίτες, να κάνουν και άλλες θυσίες.

Και δυστυχώς έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία αποτυγχάνει να διαπραγματευτεί ακόμα και σε κεκτημένα δικαιώματα... Βλέπουμε ότι στήνονται διάφορα μικρά show, για να καθυστερήσει η διαπραγμάτευση η οποία γίνεται αυτή τη στιγμή και η δεύτερη αξιολόγηση, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει πια, έχει χάσει το μέτρο, είναι εκτός πραγματικότητας...", κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ