2012-05-19 00:53:14
Φωτογραφία για Γεννηματά: Η καταγγελία του μνημονίου οδηγεί την Ελλάδα στην δραχμή
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αναφέροντας πως η παράταξη του Αλέξη Τσίπρα... «μας λέει και πάλι ότι πρέπει να φύγουμε από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι: «Αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο και τις αντιλαϊκές και επικίνδυνες προτάσεις τους: Η καταγγελία της δανειακής σύμβασης μέσα από τη Βουλή οδηγεί την Ελλάδα κατευθείαν στη δραχμή και τους Έλληνες στα δόντια όσων είναι έτοιμοι να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί».

Η κα. Γεννηματά κάλεσε τον ελληνικό λαό να ενισχύσει στις επικείμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, για αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δυναμώσουν ξανά το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη» προσθέτει η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι «η δύναμη της ευρωπαϊκής προοπτικής, η κεντροαριστερά της λογικής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο Bήμα FM, επανέλαβε ότι ο πολιτικός σχηματισμός θα προχωρήσει στην «ακύρωση των μνημονίων» με νομοθετική παρέμβαση της Βουλής, ενέργεια που θα συνοδευτεί «από μια προσπάθεια διεκδίκησης, που θα τεθεί εξαρχής, αναδιαπραγμάτευσης, συνολικά, του χρέους, σε μια λογική που θα επιδιώξουμε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του».
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ