2012-05-19 03:59:54
Φωτογραφία για Προσφυγή και ο Σανκαρέ !
Ακόμα ένας παίκτης του Άρη ακολούθησε τη δικαστική οδό. 

Αυτή τη φορά, ήταν ο Σανκαρέ που κατέθεσε προσφυγή, διεκδικώντας 1,4 εκατομμυρα ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά, τόσο τις φετινές οφειλές της διοίκησης προς τον ίδιο, όσο και τα δεδουλευμένα για τα δύο επόμενα χρόνια του συμβολαίου του.

 

Τα οικονομικά προβλήματα στον Άρη συνεχίζονται και η προσφυγή του Σενεγαλέζου αμυντικού, ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στην ομάδα, έρχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το σύλλογο. Η προσφυγή του θα κοινοποιηθεί στους «κίτρινους» την ερχόμενη Δευτέρα (21/5).

 

Ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά ζητά 500.000 ευρώ συν άλλες 900.000 ευρώ, που είναι η ποινική ρήτρα. Από το πρώτο ποσό, τα 160.000 ευρώ αφορούν τα φετινά χρήματα που χρωστάει η διοίκηση στον παίκτη. Η προσφυγή αναμένεται να εκδικαστεί στις 28/5, ωστόσο οι άνθρωποι του Άρη θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Σανκαρέ, προκειμένου να πετύχουν κάποιο συμβιβασμό.

 

Ο λόγος που οδήγησε τον παίκτη στη δικαστική λύση, είναι η καθυστέρηση ενός μέρους των δεδουλευμένων, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε πάρει για άμεση καταβολή. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο 27χρονος αμυντικός έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Βέλγιο, όπου αγωνιζόταν μέχρι να έρθει στην Ελλάδα το 2010 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ