2012-05-19 03:49:50
Φωτογραφία για Συνελήφθη Αλβανός που είχε επιτεθεί με καλάσνικοφ σε αστυνομικό
Εξιχνιάστηκε ύστερα από μήνες η επίθεση με καλάσνικοφ κατά αστυνομικού ο οποίος περνούσε με το αυτοκίνητο από... επαρχιακό δρόμο της περιοχής Αμφιθέας, στη Λάρισα, τον περασμένο Φεβρουάριο και έπεσε πάνω σε ενέδρα που είχαν στήσει άγνωστοι, οι οποίοι εν συνεχεία είχαν ανοίξει πυρ εναντίον του χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Πρόκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, για έναν βοσκό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είτε μόνος του είτε με συνεργούς εμπλέκεται και σε τέσσερις ακόμη ένοπλες ληστείες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες.

Συγκεκριμένα μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε ο αλβανικής καταγωγής 36χρονος δράστης να απασχολείται σε ποιμνιοστάσιο στο Μακρυχώρι και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.

Όπως διαπιστώθηκε παρέμενε παράνομα στη χώρα στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθυμήτων αλλοδαπών, με απαγόρευση εισόδου λόγω διοικητικής απέλασης.

Εργαζόταν επίσης παράνομα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 60χρονης Ελληνίδας που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Μακρυχωρίου.

Ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντος και σε άλλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ