2012-05-19 04:45:05
Φωτογραφία για Ήμουν πολύ λίγος για την Αντζελίνα
Όταν μιλάμε για την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο –σύμφωνα με πολλούς- οι ισορροπίες μόνο εύκολες δεν μπορεί να είναι και ένας σύζυγος το γνωρίζει καλά.

Ειδικά ο… πρώην!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) από το 2000 μέχρι το 2003 και η σχέση τους είχε απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ κυρίως λόγω των ακραίων εκδηλώσεων της αγάπης τους.

Σήμερα, τόσα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν τις καλύτερες σχέσεις με την 36χρονη σταρ να έχει γράψει μέχρι και τον πρόλογο στο τελευταία βιβλίο του Θόρντον.

Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει από το να είναι ειλικρινείς, έτσι σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο 56χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι "ο γάμος του με την Τζολί τον έκανε να νιώθει σαν τον… Κουασιμόδο".

"Πάντα ένιωθα ότι η Άντζι ήταν υπερβολικά καλή για μένα και όταν έχεις το συναίσθημα αυτό δεν μπορεί… κάπου θα την κάνεις τη στραβή", ομολόγησε ο Μπίλι Μπομπ ο οποίος προφανώς ένιωσε ότι ήταν πολύ λίγος για εκείνη και δεν μπόρεσε να το ελέγξει.


"Πάντα ένιωθα ότι ήμουν κάτι σαν τον Κουασιμόδο ή το Φάντασμα της Όπερας που κρύβεται στις Κατακόμβες, και τον καιρό που ήμουν δίπλα της, το πράγμα ξεπέρασε στα… όριά του", συνέχισε ο Θόρντον.

"Τον καιρό που η Άντζι και εγώ παντρευτήκαμε, εγώ ήμουν πιο διάσημος από εκείνη και όταν στη συνέχεια εκείνη έγινε αυτό που έγινε τα πράγματι δυσκόλεψαν", παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός συμπληρώνοντας πόσοχαίρεται την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει η πρώην σύζυγός του με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Αυτό θα πει ανωτερότητα. Εύγε Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η Τζολί και ο Θόρντον γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Ερωτικές αναταραχές" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ