2016-12-09 10:03:10
Φωτογραφία για Οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί ευχαριστούν τους Έλληνες «για τη συμπάθεια και συμπαράστασή τους»
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη σημερινή απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευρωπαϊκές αξίες», αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους οι οκτώ Τούρκοι που ήρθαν στην Ελλάδα, το περασμένο καλοκαίρι, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα.

«Μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε στον τόπο που γέννησε την έννοια του ασύλου όπως σωστά είπε και ο εισαγγελέας σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς και οι οικογένειες μας ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες πολίτες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους» τονίζουν αναφερόμενοι στην σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών , που υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, είπε «όχι» στην έκδοση των δυο τελευταίων Τούρκων απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα των Τουρκικών Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη με δύο αποφάσεις τους τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια έχουν ταχθεί υπέρ της άποψης να μην εκδοθούν συνολικά οι πέντε από τους οκτώ Τούρκους ενώ για τρεις έχει αποφασιστεί το αντίθετο. Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έχει ασκήσει έφεση, όπως έφεση έχουν ασκήσει και οι τρεις που έχασαν τη δίκη και ο Άρειος Πάγος αναμένεται να αποφασίσει αμετάκλητα για την τύχη τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ