2016-12-09 13:22:06
Φωτογραφία για Ποια ηθοποιός αρνήθηκε το ρόλο της Βούλας στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα;
Η ελένη Κοκκίδου ενσαρκώνει την Βούλα,  στη δημοφιλή σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Ωστόσο, πριν από εκείνη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για το ρόλο.

Βρίσκεται, μάλιστα, αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε με την υγεία της.

«Για το μόνο που έχω μετανιώσει είναι όταν αρνήθηκα την πρόταση να παίξω στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Αυτό το μετάνιωσα πικρά γιατί μου άρεσε το σενάριο», εξήγησε στην Freddo, η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ, όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει για κάτι στην καριέρα της. Παράλληλα, αποκάλυψε εάν έχει βγάλει χρήματα όλα αυτά τα χρόνια από τη δουλειά της. «Φυσικά και πήραμε χρήματα».

Η Σούλη Σαμπάχ μίλησε και για τον σύζυγό της. «Ποτέ δεν ξενοκοίταξα, ποτέ δεν ξενοκοίταξε. Όταν έφυγε ο Δημήτρης έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν είχα παρέες, δεν είχα φίλους. Ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στη γη για μένα ήταν ο Νικολαϊδης. Αν ζούσε ο Δημήτρης η ζωή μου θα ήταν αλλιώς. Εντάξει, δεν απέκτησα παιδιά. Ήταν τόση πολλή η δουλειά που είχα, που δεν το σκεφτόμουν τότε. Ίσως αν είχα παιδί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ