2012-05-19 07:36:02
Φωτογραφία για Πόρτα Αλαφούζου σε... Πρίγκιπες (και χαριτωμένες)
Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε υπογραμμίσει μετά τη συνέντευξη Τύπου του πρίγκιπα Φεϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα 'ναι αυτός που θα αποφασίσει εάν τι θα γίνει με τον Σαουδάραβα....

Είχε τονίσει ότι εάν ο μπιν Αμπντουλαζίζ πάρει το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τότε εάν θέλει ο Αλαφούζος θα συμπορευθούν, ή θα κάνει πέρα για χάρη του Σαουδάραβα ή θα τον κάνει στην άκρη. Απ' ό,τι φάνηκε σήμερα, για τον Αλαφούζο δεν υπάρχει περιθώριο σοβαρής συζήτησης με πρίγκιπες.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επανέκαμψε στο Twitter και απάντησε σε... θαυμαστές του πρίγκιπα. «Η ΕΕΑ είναι απαράδεκτη. Δεν γίνεται ένας πρίγκιπας από τη Σαουδική Αραβία να έχει φορολογική ενημερότητα. Κύριε Αλαφούζε ξυπνήστε», ήταν το μήνυμα που έφερε την αντίδραση του επιχειρηματία.

«Οι πρίγκιπες δεν μιλούν με απλούς θνητούς σαν και μένα. Φέρτε τους σε επαφή με τους ντόπιους γαλαζοαίματους...», απάντησε. Όταν ένας άλλος οπαδός τον ρώτησε «να μας εξηγήσετε τι συμβαίνει με το θέμα του πρίγκιπα», ο Αλαφούζος έδωσε νέα αιχμηρή απάντηση: «Δυστυχώς η υπόθεση πρίγκιπες ξεπερνάει τις δικές μου δυνατότητες αντίληψης».

Και το τελειωτικό χτύπημα ήταν η απάντηση στο ερώτημα «τι θα γίνει με τον Παναθηναίκό θα τον πάρετε εσείς ή ο πρίγκιπας;». «Εμείς οργανώνουμε ένα νέο ιδιοκτησιακό μοντέλο βασισμένο στους οπαδούς. Οι πρίγκιπες ανήκουν στο παλιό», υποστήριξε ο Αλαφούζος.

ΠΗΓΗ: pamesports
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ