2016-12-11 18:13:45
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! Toν έπιασε… στο κρεβάτι με τον πατέρα της
Μια ερωτική ιστορία  έφερε τα πάνω κάτω μέσα σε μια οικογένεια σε οικισμό στην Κερατέα Το ζευγάρι δεν έχει πολλά χρόνια παντρεμένο, ζούσε όμως μια ευτυχισμένη ζωή με τους γονείς της κοπέλας να συνεισφέρουν όσο μπορούσαν, ώστε ο νέος άνδρας με τη σύζυγό του να μπορούν να τα φέρουν βόλτα. Πρόκειται δηλαδή για μια μέση ελληνική οικογένεια, που έχει τα προβλήματα και τις αγωνίες της, όπως τόσες άλλες σε όλη τη χώρα.

Μόνο που τελικά δεν ήταν τόσο ρόδινα τα πράγματα στην καθημερινότητα του ζευγαριού Η 30χρονη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι για κάποιες δουλειές στην Κερατέα, ενώ ο συνομήλικος σύζυγός της έμεινε στο σπίτι τους με τον πατέρα της.

Η γυναίκα όμως τελείωσε γρηγορότερα από όσο υπολόγιζαν τις δουλειές και τα ψώνια της, οπότε γύρισε σπίτι νωρίς. Όταν η 30χρονη άνοιξε την πόρτα άκουσε βογκητά από την κρεβατοκάμαρα, προς την οποία κατευθύνθηκε… Κι εκεί ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό για αυτήν θέαμα!


Ο 60χρονος πατέρας της μαζί με τον άνδρα της ήταν ολόγυμνοι πάνω στο κρεβάτι τους και επιδίδονταν σε... πονηρές περιπτύξεις!

Το σοκ που υπέστη η κοπέλα ήταν τέτοιο, που δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αλλά λιποθύμησε και σωριάστηκε στο πάτωμα. Τότε μόνο οι δύο άνδρες κατάλαβαν ότι υπήρχε κι άλλος μέσα στο δωμάτιο -και μάλιστα αυτός ήταν η κόρη του ενός και γυναίκα του άλλου-, αφού στην "παραζάλη" τους δεν είχαν ακούσει ούτε καν την είσοδο της 30χρονης γυναίκας στο σπίτι.

Η απατημένη –με τον πιο άσχημο ίσως τρόπο– σύζυγος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, έχοντας υποστεί νευρικό κλονισμό, ενώ πατέρας και σύζυγος έχουν εξαφανιστεί για μέρες τώρα από προσώπου γης…

Η συνέχεια αναμένεται να γραφτεί στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου, αφού η σύζυγος έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου.

Όμως, όσο κι αν μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα από τον άνδρα που νόμιζε ότι θα τον είχε δίπλα της για μια ζωή, το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον θα έχει να κάνει με τον πατέρα της… που συμπεριφέρθηκε με τέτοιον απίστευτο τρόπο στην ίδια, παίζοντας κορώνα–γράμματα την ευτυχία της!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ