2016-12-12 10:27:02
Φωτογραφία για Παντελής Παντελίδης: Η οικογένειά του ζητά φιλανθρωπικό “φόρο” για όσους εκμεταλλεύονται το όνομά του!
Χαρά στα παιδιά θέλει να δώσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως όποιος “εκμεταλλεύεται” το όνομα του τραγουδιστή θα πρέπει να αποδίδει έναν φιλανθρωπικό “φόρο” και συγκεκριμένα ένα ποσό στην Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, μάλιστα, ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος δημοσίευσε το κείμενο της ανακοίνωσης.

“Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ αδείας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων - αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs - bars κ.τ.λ) εις μνήμη του "ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ" προς αποκλειστικό όφελος και κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων η οικογένεια του, επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση, να κατατίθεται από τους υπεύθυνους το ποσό των 100 ΕΥΡΩ υπέρ της Πρότυπης Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας. Η κατάθεση θα γίνεται απ' ευθείας στο λογαριασμό του ιδρύματος με αριθμό 040/482144-09 στη τράπεζα Ε.Τ.Ε !!!!!!!! Δικαιούχος είναι η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών
. Στο τέλος κάθε εξαμήνου η οικογένεια θα αναφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν για το σκοπό αυτό!!!! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται /παράκληση η χρήση φωτογραφιών -αφισών και του λογότυπου P.q του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ με οποιοδήποτε τρόπο προς διαφήμιση ή κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την μνήμη και τον άνθρωπο!”

Μιλώντας στη Freddo, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης αποκάλυψε: “Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο κόσμος πεινάει. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε, παιδιά που ζουν σε ιδρύματα. Ειδικά τώρα που είναι γιορτές, ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε”, ανέφερε και πρόσθεσε πως επιθυμία της οικογένειας είναι “Να βοηθήσουμε κόσμο στη μνήμη του Παντελή μας”.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ